Gevels en gevelbekleding

gevelbekleding

Gevels in zink, staal of leien

Gevels in gelakte staalplaten, in zinkstaand lood of gewone leien. Kies voor gevelplaten, sidings of gevelstroken. Geef uw woning of gebouw een moderne en decoratieve uitstraling en neem uw dakgoten in bijpassende kleuren. Bespreek uw keuze met SKB Construct en contacteer ons voor een offerte op uw maat, naar uw wens.

Sidings van Eternit

SKB Construct werkt met gevelstroken of gevelplaten van Eternit. Sidings kunnen gebruikt worden bij renovatie of de herstelling van uw buitenmuren. Ze zijn UV- en vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Brandveilig en waterbestendig, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Gevelplaten van Rockpanel

SKB Construct werkt ook daken en gevels af met de gevelplaten van Rockpanel. Rockpanel platen worden meestal gebruikt in geventileerde constructies. Grote keuze in kleuren en design. Naast het duurzame karakter heeft het vooral een korte installatietijd.

Volkern platen van Trespa

SKB Construct kiest voor geventileerde gevels ook voor Trespa. Minder condensatie, constante isolatie en verhoogd wooncomfort. Ook bij Trespa een breed gamma aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Realisaties gevelbekleding

SKB Construct gevelbekleding met vakmanschap.